За Ник Брил, готвач и собственик на удостоения с 2 звезди от Michelin ресторант "Дамата" в Антверпен (Белгия), представянето на най-високо ниво на кулинарната сцена е резултат от постоянно развитие, комбинирано с безгранична страст и неспирна отдаденост за достигане границите на възможното.
Ник Брил е готвач и собственик на удостоения с високата оценка от 2 звезди на Michelin ресторант "Дамата" в Антверпен (Белгия), номер 89 от 50-те най-добри ресторанта в света, 18/20 по индекса на Gault-Millau и т.н. Освен това Ник е утвърден DJ и "глоубтротър", както и човек със семейство. Каква е движещата сила в неговите работа и живот? Какво го стимулира постоянно да се развива?
Ние тръгваме по стъпките Ник на пътешествие до Япония, за да се запознаем с японската култура на хранене. Пътешествие, на което Ник среща суши майстор, звезда на Michelin, който представя на Ник начина на мислене "кайзен", свързан с постоянно развитие и начина, по който да го интегрира в своята работа. Ник се запознава също с великата японска занаятчийска традиция и се вдъхновява да я пренесе у дома в собствения си ресторант.